Welkom

Heeft jouw partner kinderen uit een eerdere relatie? Welkom bij de club; je bent een stiefmoeder. Zoals je ongetwijfeld al gemerkt hebt, is het voor de meeste vrouwen een rol vol valkuilen en uitdagingen. Maar je staat er niet alleen voor. Duizenden vrouwen gingen je voor. 

Op deze website vind je eerlijke informatie over het stiefmoederschap, maar ook volop verhalen van andere stiefmoeders en de mogelijkheid om een mailmaatje aan te vragen. Natuurlijk kun je hier ook je eigen verhaal kwijt. Heb je professionele hulp nodig? Neem dan een kijkje op de pagina hulpadressen of meld je aan voor de gratis online gespreksgroep. Je bent ook welkom op de Stiefmoederdag in november 2021. Een dag waarop je ervaringen kunt uitwisselen, lezingen en workshops kunt volgen en al je vragen kwijt kunt aan diverse professionals. 

Op de hoogte blijven?

Wil je mail ontvangen als er een nieuwe online gespreksgroep start of de inschrijving van de komende Stiefmoederdag? Meld je dan hier aan voor onze mailservice. Je krijgt dan enkele keren per jaar een mailtje van ons.

Wil je ons helpen?

Wil je Stichting Stiefmoeders Nederland helpen. Dat kan! Volg onze Facebookpagina en deel onze berichten. 

Verder zoeken we ambassadeurs. Geregeld worden we benaderd door journalisten en redacteuren die aandacht aan het stiefouderschap willen besteden. Wil jij vrijblijvend mail ontvangen als we nieuwe vragen binnenkrijgen, meld je dan hier aan als ambassadeur. Je beslist uiteraard zelf of je meewerkt aan een interview of reportage.

Stichtig Stiefmoeders Nederland is een non-profit organisatie en werkt met vrijwilligers.